Фирма „НК Технолоджи“ ЕООД е с над 10 годишен опит  в областта на проектирането и изграждане на промишлени хладилни инсталации и хладилни помещения от термопанели. Решения за защита  на  стени и тавани с помощта на иновативните, високохигиенични плоскости B-Hygienic , произведени в Белгия .

Ние сме представители  на:

  • B – Hygienic bvba– Цялостни решения за хигиенна защита на стени и тавани.
  • PolySto bvba – Бордове за надеждна зашита  на стените.

B – Hygienic – Цялостни решения за хигиенна защита на стени и тавани. Иновативна система за реновиране. Използването на този тип плоскости за репариране на панели увеличава техния живот и е със значително по-малък разход отколкото цялостната им подмяна. Материалът, от който са съставени, е полиестер, подсилен с фибростъкло (FRP), което го прави изключително здрав и устойчив. Плоскостите са химически, водо- и прахоустойчиви, противогъбични и антибактериални. Продуктите имат приложения в хранително-вкусовата промишленост, лабораторни и медицински помещения, всички видове помещения с високи хигиенни изисквания и чисти стаи.  

  • Kramer GmbH. –  Проектиране и изграждане на студени стаи от термопанели в търговски обекти. Производство на хладилни системи и оборудване за търговски обекти и заведения за хранене.

Хладилни системи и оборудване на лидера във висококачествени технологични и дизайнерски решения – немската фирма KRAMER. Хладилното оборудване KRAMER е подходящо за изискани, луксозни и деликатесни кулинарни и гурме магазини,  магазини за месо,  сирена, риба, барове, сладкарници, хлебарници,  заведения  за бързо хранене. Благодарение на индивидуалния подход при проекта и изпълнението на хладилни системи и витрини KRAMER  се създава уникална атмосфера във всеки търговски обект, с гаранция за отлично съхранение на продуктите преди достигането им до крайния клиент.

Close Menu